Vragen? Bel 023 - 202 6148

Zink-, koper- en loodwerk

Dakelementen als dakgoten en hemelwaterafvoeren dragen een belangrijk steentje bij in de vorming van een harmonieus architectonische woning of bedrijfspand.

Voor de afwerking kan gekozen worden uit verschillende materialen. Wie kiest voor zink, koper en/of loodwerk kiest voor een gedegen investering in de toekomst.

Unieke uitstraling met zinken goten & daken

Daken van zink zijn sterk in opkomst. Niet voor niets, want de uitstraling van zink is prachtig. De mooiste dakvormen kunnen met zink gecreëerd worden. Daarbij onderscheidt zink zich zonder meer qua duurzaamheid.

daklijst zink dakservice
punt dak zink zinkwerk klantfoto
zinken dak zinkwerk dak volledig

Rheinzink is in drie zinkvarianten verkrijgbaar:

  • Rheinzink-walsblank
    Het klassieke materiaal voor al het loodgieterswerk, bijv. goten en deklijsten. Het zink vormt onder invloed van de buitenlucht een natuurlijke patina die het materiaal beschermt en onderhoud overbodig maakt.
  • Rheinzink-Nature Grey pro
    Voor die gevallen waarbij men direct het patina effect wil hebben. Nature Grey pro wordt vooral aangeraden, wanneer het dak- en/of geveloppervlak zeer in het oog springt.
  • Rheinzink-Graphite grey pro
    Dit is een donkere zinkvariant. Net als bij natuurleien krijgt het oppervlak in de regen een grijsgroene glans. Dit karakteristieke uiterlijk en de vele toepassings- en verwerkingsvoordelen zorgen ervoor de Graphite grey pro voor projecten en in het oog springende accessoires een uitstekende keus is.
volledig dak van zink dakkapel

Koper

Koper wordt slechts eenmaal geplaatst en garandeert een levenslang probleemloos gebruik.

Koper beschermt zichzelf tegen veroudering en kan tientallen jaren zonder onderhoud overleven. Daarbij zet koper nauwelijks uit en is het erg sterk.

Koper vormt dankzij hergebruik bovendien één van de meest ecologisch verantwoorde grondstoffen. Maar vergeet niet de prachtige uitstraling van een koperen omlijsting, koper geeft uw huis of pand een unieke en zeer stijlvolle uitstraling. Advies? Neem contact met ons op!

koperwerk voor dak afwerking

Lood

Lood kan dienen voor een waterdichte aansluiting in geval van opgaande gevels, schoorstenen en andere aansluitingen of als dakbedekking zelf. Lood blinkt evenals koper en zink uit in duurzaamheid en betrouwbaarheid en garandeert een kwalitatief hoogstaande uitstraling.

Bladlood is leverbaar in dikten van 1,08 mm. tot 3,53 mm. en in diverse breedtes.

Tabel gangbare dikten:

12 ponds lood 1,08 mm. dik
15 ponds lood 1,32 mm. dik
18 ponds lood 1,59 mm. dik
20 ponds lood 1,78 mm. dik
25 ponds lood 2,20 mm. dik
30 ponds lood 2,64 mm. dik
35 ponds lood 3,08 mm. dik
40 ponds lood 3,53 mm. dik
lood voorbereiden dakbedekking

Postadres
Palletweg 72
2031 DC Haarlem

info@haarlemsedakservice.nl
023 202 6148

Openingstijden
Ma t/m vrij 08:00-17:00

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Haarlem en omstreken.

Spoedgeval?

Neem direct contact met ons op

Haarlemse Dakservice is VCA-gecertificeerd:vca logo

Volg ons ook op facebook   facebook

KvK 61652199