Loodgieter service

Kwalitatief en betrouwbaar loodgieterswerk via Haarlemse Dakservice. Specialist in complete lood- en zinkwerken & sanitair installatiewerk!

Weet wat je op je dak haalt:

De loodgieter van de Haarlemse Dakservice

De loodgieter van de Haarlemse Dakservice heeft 20 jaar ervaring met kwalitatief en betrouwbaar loodgieterswerk in Haarlem en omstreken. Wij verzorgen graag jouw loodgieterswerk van het sanitair of herstellen je lood- en zinkwerk aan onder meer dakranden en erkers. 

Zo nodig hebben wij een een spoedservice. Wij streven erna om eventuele problemen binnen 24 uur op te lossen. Dit kan maximaal tot 2 weken duren. Wij verzorgen graag het installatiewerk van je sanitair en lossen problemen op met de water- en afvoerleidingen.

Dagelijks draaien we zonder na te denken onze kranen open en we verwachten dat het water ook weer goed afgevoerd wordt. We trekken de WC door en weten dat de volgende persoon dat ook weer kan doen. We verwachten een lekkere warme en volle douchestraal en houden van een aangenaam klimaat in de badkamer. Allemaal zaken die we vanzelfsprekend vinden. Maar dat het niet altijd zo is, heb je vast ook al eens ervaren.

Dus heb je een lekkage, een kraan die niet goed functioneert een toilet die niet goed doorspoelt of een verwarming die meer pruttelt dan warmte geeft, dan wil je dat dat zo snel mogelijk goed verholpen wordt. Soms kun je dat zelf maar even zo vaak ook niet. Kies dan voor een ervaren loodgieter. Een loodgieter van de Haarlemse Dakservice die weet wat hij of zij doet. Want het beheren en beheersen van waterstromen, dat is óns vak.

Ben je echter toe aan een geheel nieuwe badkamer of wil je het kleinste kamertje, je WC, wel eens een opknapbeurt geven? Dan kun je ook bij ons terecht. Samen met jou maken we graag een plan om jouw wensen te realiseren.

loodgieter service koperen erker
loodgieter service haarlemse dakservice team

Voordelen van onze loodgieter

Specialist in installatiewerk & lood- en zinkwerken
 20+ jaar ervaring met lood- en zinkwerken
Enkel vakkundige loodgieters in dienst
Een scherpe offerte voor hoogwaardige producten & service
VCA-gecertificeerd
Maak afspraak
We nemen binnen 2-5 werkdagen contact met je op.

Wat kost een loodgieter

Bij dat alles zul je denken: “wat gaat zo’n loodgieter mij kosten”? Daar is niet zo maar antwoord op te geven. De te maken kosten zijn uiteraard afhankelijk van de omvang van de reparatie die de loodgieter moet uitvoeren of van het opnieuw inrichten van je badkamer of toilet.

Als we in geval van bijvoorbeeld lekkage, verstopping of ander sanitair probleem de situatie bij jou thuis op komen nemen, maken we altijd eerst een inschatting van de reparatie- en/of installatiekosten. Je krijgt daarvoor van ons een schriftelijke prijsopgaaf. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent.

Wat kost een loodgieter

We kunnen hier niet op voorhand zeggen wat het loodgieterswerk je gaat kosten. Dat is geheel afhankelijk van de omvang van de klus, het benodigde materiaal en het arbeidsloon van de loodgieter. We komen het werk altijd eerst bij jou thuis of op het bedrijf opnemen. We houden dan rekening met jouw wensen en geven je daarbij ons advies. Zo komen we tot een heldere, scherpe prijsopgaaf. Dat kan op uurbasis plus materiaal zijn, maar soms spreken we ook van tevoren een vast bedrag af voor de totale, vooraf overeengekomen, klus.

Maar hoe we dat ook afspreken, dat is altijd in onze offerte terug te vinden

Wat zijn de voorrijkosten van een loodgieter?

Heb je een probleem met de waterleiding, afvoer of met geïnstalleerd sanitair en komt de loodgieter bij jou aan huis of bedrijf, dan zijn daar wel voorrijkosten aan verbonden. Gaan we na overleg voor je aan de slag dan worden de voorrijkosten doorgaans verrekend in de totale kosten van de opdracht. Ga je niet over tot herstel van bijvoorbeeld de lekkage, kraan of van je sanitaire voorzieningen, dan worden alleen de voorrijkosten van de loodgieter in rekening gebracht.

Ervaren loodgieter nodig?

Maak afspraak
We nemen binnen 2-5 werkdagen contact met je op.

Wanneer schakel ik de loodgieter in bij een lekkage

Als je het vermoed en hebt dat je ergens een lekkage hebt, onderneem dan zo snel mogelijk actie. Waterlekkages ontstaan vaak op plekken die wij niet kunnen zien, omdat waterleidingen doorgaans netjes zijn weggewerkt in vloer en muur. Lekkages herken je vaak aan vochtplekken. Soms is er zelfs al schimmelvorming ontstaan op deze vochtige oppervlakken of zie je het water gewoon druppelen. In al deze gevallen is het tijd om snel de ervaren loodgieter van de Haarlemse Dakservice in te schakelen.

Kan ik een lekkage zelf verhelpen?

Als je ergens water ziet druppelen, vang dit dan in ieder geval op. Al het water dat in je muren en vloeren kan trekken kan nog meer schade veroorzaken dan de lekkage aan leiding of afvoer zelf. Vocht dat in muren en vloeren trekt doet er heel lang over om daar ook weer uit te verdwijnen. De schimmels die zich hier kunnen nestelen veroorzaken vaak een vieze geur. Bovendien zijn schimmels in huis slecht voor de gezondheid. Vermoed je dat een douche of bad de oorzaak is van de lekkage, probeer deze dan even niet te gebruiken tot de lekkage opgespoord en verholpen is.

Handel dus snel! Heb je blootliggende waterleidingen, check dan de koppelingen. Draai vast waar nodig. Gebruik een steeds lekkende kraan zo min mogelijk.
Zijn je leidingen in de muur en vloer verwerkt, start dan nooit zelf zo maar met hak- en breekwerk, voordat je meer weet over waar het lek zich bevindt. Hak- en breekwerk kan vaak nog meer schade veroorzaken. Breek je bovendien de boel open op de verkeerde plaats dan maak je onnodige extra kosten omdat je dat dan ook weer moet herstellen.

De loodgieter voor gevels, erkers, dakgoten en afvoerpijpen van lood of zink

Heb jij in je gevel, bij de dakrand of rondom je erker lood of zinkwerk zitten en moet dit vervangen worden, dan ben je bij de Haarlemse Dakservice aan het juiste adres. Ook als je je huis nog niet opgesierd hebt met dit fraaie lood- en zinkwerk, kunnen onze ervaren en hierin gespecialiseerde loodgieters dat voor je aanleggen. Wie kiest voor lood- en zinkwerk kiest voor een gedegen investering in de toekomst van zijn huis.

Spoedservice
Is het moeilijk om te bepalen waar de lekkage zich precies bevindt, wil je kraan geen water meer geven of heb je een nare verstopping bij je sanitair? Schakel dan met spoed onze loodgieter in. Met onze speciale apparatuur kunnen we snel en vakkundig de oorzaak van de lekkage en/of verstopping van je spoedgeval opsporen.

Copyright © 2022 Haarlemse Dakservice B.V.

Haarlemse Dakservice B.V.

Palletweg 72 2031 DC Haarlem KvK: 89660250
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram