Dakdekker Haarlem

Kwaliteit, vakmanschap, service op maat vind je bij onze betrouwbare dakdekkers voor Haarlem en omgeving.

Weet wat je op je dak haalt:

Wij zijn jouw dakdekker voor Haarlem en omgeving

Zoek je een betrouwbaar en ervaren dakdekker in Haarlem of omgeving? Dan haal je met de dakdekkers van de Haarlemse Dakservice 20 jaar ervaring en vakmanschap in huis. Wij leveren service op maat van de hoogste kwaliteit. Onze communicatielijnen zijn kort en we kennen de markt in Haarlem als geen ander. Bovendien geeft ons dakdekkersbedrijf je 10 jaar garantie op een complete dakvervanging.

Onze diensten in Haarlem

Dakrenovatie

Een nieuw of compleet gerenoveerd dak. Mét 10 jaar garantie. Vakkundig en met zorg gelegd door onze ervaren dakdekkers
Lees verder

Dakreparatie

Wacht niet te lang met je dakreparatie en voorkom erger. Kies voor onze kwaliteit, vakkennis en service.
Lees verder

Dakinspectie

Laat je dak regelmatig inspecteren en houd je dak in goede conditie.  Onze dakdekkers helpen je graag.
Lees verder

Dakonderhoud

Laat je dak professioneel onderhouden. Dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Onze dakdekkers staan voor je klaar.
Lees verder

Onze voordelen

Specialist in dakwerken & lood- en zinkwerken
 20+ jaar ervaring met dakwerken en reparaties
Enkel vakkundige dakdekkers in dienst
10 jaar garantie op uw dakwerk
Een scherpe offerte voor hoogwaardige producten & service
VCA-gecertificeerd
Maak afspraak
We nemen binnen 2-5 werkdagen contact met je op.

Wat kost een dakdekker in Haarlem?

Op de vraag wat een dakdekker in Haarlem kost hebben we niet direct een antwoord. In de kosten zitten het arbeidsloon van de Haarlemse dakdekker, maar ook het type dakbedekking dat je kiest en eventueel aanvullende maatregelen om veilig en goed op hoogte te kunnen werken. We kunnen wel zeggen dat een plat dak gemiddeld wat lagere kosten met zich meebrengt als dit vervangen of gerepareerd moet worden dan een hellend dak.

Wat zijn eventueel bijkomende kosten?

Als onze dakdekkers in Haarlem aan het werk gaan, vinden we hun veiligheid belangrijk. Werken op het dak brengt risico’s met zich mee. Daarom brengen we bijvoorbeeld valbeveiliging aan op het (hellend) dak van jouw huis in Haarlem. Soms moet de dakdekker een hoogwerker inhuren of vanuit een cabine op hoogte werken. Om dit alles te realiseren moeten we extra materieel naar Haarlem halen en is er vaak extra mankracht nodig.

Ook rekent de dakdekker in Haarlem en omgeving in voorkomend geval voorrijkosten. Voeren wij het werk uit, dan worden die voorrijkosten weer verrekend.

Wat zijn de kosten van de Haarlemse Dakservice?

Op onze website zul je geen richtprijzen vinden. Geen dak is namelijk hetzelfde en elke situatie is anders. Wij werken daarom liever met een gedegen intake gesprek met de dakdekker in Haarlem, bij jou thuis. We bekijken de situatie graag ter plekke.
We adviseren je over de te kiezen dakdekkersmaterialen, want die kunnen bovendien nogal eens variëren in prijs.

De intake door onze dakdekker in Haarlem duurt meestal niet langer dan één uur. Graag vernemen we daarbij jouw wensen, waarna je een passend advies op maat ontvangt.

Dakreparatie door de dakdekker in Haarlem en omstreken

Over dakreparatie hebben we het doorgaans niet graag. Dat betekent dat er ‘iets’ aan de hand is. En daar zit je vaak niet op te wachten. Zit je in Haarlem met losse dakpannen, een bitumen dak dat klappert in de wind of zie je gebroken leien zitten? Voor je het weet heb je een vervelende daklekkage, met alle gevolgen van dien. Het is van belang dit zo snel mogelijk te laten verhelpen. Om de lekkage te stoppen en om verdere vervolgschade te voorkomen, schakel je dan ook het beste zo spoedig mogelijk de Haarlemse Dakservice

Kosten dakreparatie in Haarlem

Voor de kosten van een dakreparatie kunnen we je niet op voorhand een vaste richtprijs geven. Dat hangt af van wat er uiteraard gerepareerd moet worden en wat de omvang van de reparatie is in Haarlem. De kosten bestaan uit het materiaal en het uurloon van de Haarlemse dakdekker, plus eventuele apparatuur die nodig is voor het veilig en op hoogte werken.

Moet je een reparatie laten uitvoeren dan komt onze dakdekker in Haarlem altijd eerst ter plekke kijken. Je krijgt van ons advies op maat en altijd vooraf een schriftelijke offerte. Zo weet je waar je aan toe bent.

dakdekker haarlem dakdekkersbedrijf vervanging pannendak

Dakrenovatie door de dakdekker in Haarlem

Klanten zien soms zelf al wanneer hun dak onderhoud, dakrenovatie of vervanging nodig heeft. Liggen er dakpannen scheef? Heb je verouderde zinken deklijsten of aluminium daktrim op je platte dak? Of zie van die vreemde vochtplekken in de ruimten/kamers onder het dak? Ben je er niet zo zeker van wat de oorzaak is? Laat op korte termijn altijd eerst een dakinspectie door de ervaren dakdekker van de Haarlemse Dakservice uitvoeren.

Dakinspectie door de dakdekker in Haarlem

Op je dak, daar komt je vast niet vaak. Maar het dak is wel een belangrijk onderdeel van je huis. Als je eenmaal bekend bent met een lekkage vanwege een kapot dak, dan weet je vast waar we het over hebben. Laat je dak door de dakdekker in Haarlem regelmatig inspecteren, want de meest delen kun je vanaf de grond of met het blote oog niet zien. Een dakinspectie geeft je ook inzicht in het onderhoud dat nodig is om je dak door onze Haarlemse dakdekker in topconditie te laten houden.

Hij inspecteert dan niet alleen de dakbedekking, maar ook onder meer de regenpijp, de schoorsteen, de dakgoten en de windveren en boeidelen. Daarnaast krijgt je van de Haarlemse dakdekker ook advies over het onderhoud en de schoonmaak van de diverse onderdelen

Kosten van een dakinspectie door de dakdekkers in Haarlem

De kosten van een dakinspectie hebben geen richtprijs. belangrijke factoren zijn het type dak (plat of hellend), het materiaal waar het dak uit bestaat en de oppervlakte van het dak. Daarnaast is het belangrijk dat de dakdekker in Haarlem goed en veilig op het dak kan komen om daar zijn inspectie uit te voeren. Soms is daar aanvullende apparatuur, materiaal en mankracht voor nodig.
Je kunt voor je huis of bedrijfspand in Haarlem en omgeving ook een jaarlijks dakinspectie/onderhoudscontract voor je dak afsluiten. We doen je daarvoor graag een prijsopgaaf.
dakdekker haarlem haarlemse dakservice team

Dakonderhoud door de dakdekkers in Haarlem

Wat het dakonderhoud betreft kun je zelf vaak al veel doen. Denk aan het leegscheppen van je dakgoten en regenpijpen en het rechtleggen van scheef geschoven dakpannen. Ga je liever niet de lange ladder op, dan kunnen onze dakdekkers in Haarlem snel en tegen een scherp tarief het onderhoud voor je uitvoeren. Zo houden we je platte daken schoon van bladeren en ongewenste plassen vorming, legen we de dakgoten en houden we de regenpijpen open. We kunnen ook je dakkapel (grondig) reinigen.

Kosten van dakonderhoud in Haarlem

Voor dakonderhoud komt de dakdekker in Haarlem de situatie opnemen. Wat het dakonderhoud uiteindelijk gaat kosten hangt af van je type dakbedekking, de grootte van je dak en eventueel bijkomende onderdelen zoals dakgoten, regenpijpen, windveren, boeidelen, schoorstenen e.d. We kunnen je een offerte aanbieden voor eenmalig Haarlems dakonderhoud, maar we adviseren doorgaans om een jaarlijks dakonderhoudscontract met de dakdekker in Haarlem af te sluiten. Dat is voordeliger op termijn en je voorkomt veelal vervelende situaties die door slecht of te laat onderhoud kunnen optreden.

dakdekker haarlem plat dak renovatie zon

Dakdekker in Haarlem nodig?

Maak afspraak
We nemen binnen 2-5 werkdagen contact met je op.
Copyright © 2022 Haarlemse Dakservice B.V.

Haarlemse Dakservice B.V.

Palletweg 72 2031 DC Haarlem KvK: 89660250
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram