Spoedservice

Last van problemen met je dak die snel opgelost moeten worden? De Haarlemse Dakservice biedt je in Haarlem en omstreken 7 dagen per week en 24 uur per dag een spoedservice.

Bel ons op 023 – 202 6148

Voorwaarden spoeddienst

Wij streven ernaar om je binnen 24 uur in elk geval een noodoplossing te bieden als je met een lekkage op het dak zit. Betaal je daarbij de spoedopslag dan garanderen we dat de definitieve oplossing binnen 2 weken gerealiseerd wordt. De spoedopslag bedraagt € 75,- exclusief btw.

Als er bij het verhelpen van de lekkage (eventueel middels een noodoplossing) grotere gebreken zichtbaar worden, ontvang je van ons hiervoor altijd eerst een prijsopgaaf.

Door het veranderende klimaat krijgen we steeds meer te maken met extreme weersomstandigheden. Je dak heeft het daarbij vaak te verduren. Onze dakdekkers moeten daarom na een hevige storm of hevige regenval nogal eens uitrukken. De gemiddelde hersteltijd is daarbij zo’n 2 – 5 weken. Dient herstel eerder plaats te vinden, maak dan gebruik van bovenstaande spoedopslag.

Meer weten over de spoedservice van de Haarlemse Dakservice. Wij zijn je graag van dienst. Neem contact met ons op.

Bedrijfsgegevens

Haarlemse Dakservice B.V.
Palletweg 72
2031DC Haarlem
Tel: 023 - 202 61 48

Uw voordelen

Specialist in dakwerken & lood- en zinkwerken
20+ jaar ervaring met dakwerken en reparaties
Enkel vakkundige dakdekkers in dienst
10 jaar garantie op uw dakwerk
Een scherpe offerte voor hoogwaardige producten & service
VCA-gecertificeerd
Copyright © 2022 Haarlemse Dakservice B.V.

Haarlemse Dakservice B.V.

Palletweg 72 2031 DC Haarlem KvK: 89660250
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram