Dakdekker service

Met de dakdekkers van de Haarlemse Dakservice haal je 20 jaar ervaring en vakmanschap in huis.

Weet wat je op je dak haalt:

De dakdekker voor kwaliteit en vakmanschap

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en ervaren dakdekkersbedrijf? Met de dakdekkers van de Haarlemse Dakservice haal je 20 jaar ervaring in huis. Onze dakdekkers leveren service op maat van de hoogste kwaliteit. Daarmee kan ons dakdekkersbedrijf dan ook 10 jaar garantie geven op een complete dakvervanging.

Onderhoud, renovatie en nieuwbouw
Je kunt onze ervaren dakdekkers inschakelen voor een kleine reparatie, grootschalig herstel, een complete dakrenovatie of een nieuw plat of schuin dak. Wij verzorgen ook dakbedekking op nieuwbouwwoningen of bedrijfspanden.

Dakinspectie en dakonderhoud
Laat ook regelmatig een goede dakinspectie uitvoeren en het eventueel daaruit voortvloeiende dakonderhoud. Zo voorkom je veel problemen die anders veel ellende en toekomstige kosten kunnen veroorzaken.

Betrouwbaar en veilig werken
Bij de Haarlemse Dakservice houden we van korte lijnen. Zo verloopt het contact tussen de klant en onze dakdekkers soepel en prettig. Op die manier houden wij aandacht voor het echte werk: jouw dak! Al onze dakdekkers zijn daarbij VCA-gecertificeerd, wat betekent dat ze bij hun werk de hoogste veiligheidseisen in acht nemen. Dat is veilig voor hen, maar zeker ook voor jou als klant.

Dakrenovatie

Een nieuw of compleet gerenoveerd dak. Mét 10 jaar garantie. Vakkundig en met zorg gelegd door onze ervaren dakdekkers.
Lees verder

Dakreparatie

Wacht niet te lang met je dakreparatie en voorkom erger. Kies voor onze kwaliteit, vakkennis en service.
Lees verder

Dakinspectie

Laat je dak regelmatig inspecteren en houd je dak in goede conditie. Onze dakdekkers helpen je graag.
Lees verder

Dakonderhoud

Laat je dak professioneel onderhouden. Dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Onze dakdekkers staan voor je klaar.
Lees verder

Voordelen van onze dakdekker

Specialist in dakwerken & lood- en zinkwerken
 20+ jaar ervaring met dakwerken en reparaties
Enkel vakkundige dakdekkers in dienst
10 jaar garantie op uw dakwerk
Een scherpe offerte voor hoogwaardige producten & service
VCA-gecertificeerd
Maak afspraak
We nemen binnen 2-5 werkdagen contact met u op.

Wat kost een dakdekker?

Op de vraag wat een dakdekker kost kunnen we niet zo een-twee-drie antwoord geven. Naast het arbeidsloon van een dakdekker moet je ook kijken naar het type dak dat je hebt. De gemiddelde kosten van het vervangen of repareren van een plat dak zijn daarbij doorgaans wat lager dan die bij een hellend dak.

Wat zijn eventueel bijkomende kosten?

Als onze dakdekkers aan het werk gaan, staat de veiligheid voorop. Werken op het dak brengt risico’s met zich mee. Zo brengen onze mensen bijvoorbeeld valbeveiliging aan op het (hellend) dak. Dit zijn zekeringspunten waaraan de dakdekker zijn harnas kan bevestigen. Soms moet ook een hoogwerker ingehuurd worden om het materiaal over het dak heen te takelen of om vanuit een cabine op hoogte te kunnen werken. Om dit alles te realiseren kan ook extra mankracht nodig zijn. Er komen daarvoor extra kosten bij.

Ook rekenen wij in voorkomende geval voorrijkosten. Laat je het werk vervolgens door onze dakdekkers uitvoeren, dan worden die voorrijkosten weer verrekend in de eindafrekening.

Wat zijn de kosten van de Haarlemse Dakservice?

Wij kiezen er niet voor om op onze website richtprijzen te geven. Ieder dak is namelijk anders en elke situatie is anders. Daarom werken wij graag met een intake gesprek. Zo kunnen we de situatie bij jou thuis of op het bedrijf goed bekijken.
We kunnen je dan ook adviseren over de te kiezen dakdekkersmaterialen, want die kunnen bovendien nogal eens variëren in prijs.

De intake door onze dakdekker duurt meestal niet langer dan één uur. Graag vernemen we daarbij jouw wensen, waarna je een passend advies op maat ontvangt.

Dakrenovatie door dakdekker

Doorgaans hebben klanten zelf heel goed in de gaten wanneer hun dak onderhoud of dakrenovatie of vervanging nodig heeft. Denk daarbij aan loszittende en verschoven dakpannen, opwaaiende dakflappen op een plat dak en vochtplekken op je plafond of muren op zolder.
Ben je minder zeker van je zaak, laat dan regelmatig een dakinspectie uitvoeren door onze ervaren dakdekkers.

Tip: Stel je dakrenovatie of het vervangen van je dak niet uit! Anders kan dit later zorgen voor veel problemen en bijbehorende kosten, waar je niet op zit te wachten.

dakdekker dakdekkersbedrijf plat dak renovatie bitumen

Dakinspectie laten uitvoeren door onze dakdekker

Het dak! Je komt er niet vaak. Maar het is wel een essentieel onderdeel van je huis. Als je eenmaal een lekkage hebt gehad door een kapot dak, weet je vast waar we het over hebben. Voor die dakdelen waar je zelf minder goed zicht op hebt is het van belang je dak jaarlijks te laten inspecteren.

Werking dakinspectie

Een dakinspectie geeft je ook inzicht in het onderhoud dat nodig is om je dak door onze Haarlemse dakdekker in topconditie te laten houden.
Hij inspecteert dan niet alleen de dakbedekking, maar ook onder meer de dakgoten, de regenpijp, de schoorsteen en de boeidelen en windveren. Daarnaast geeft de dakdekker advies over het onderhoud en de schoonmaak van de diverse onderdelen.

Kosten van een dakinspectie

Een gemiddelde dakinspectie in niet in één bedrag te vangen. Dat hangt helemaal af van het type dak (hellend of plat bijvoorbeeld), het materiaal waar het dak uit bestaat en de oppervlakte van het dak. Ook is het belangrijk dat de dakdekker goed en veilig op het dak kan komen en daar zijn inspectie kan uitvoeren. Soms is daar aanvullende apparatuur, materiaal en mankracht voor nodig.

Ervaren dakdekker nodig?

Maak afspraak
We nemen binnen 2-5 werkdagen contact met u op.

Dakonderhoud door ervaren dakdekker

Je kunt zelf vaak veel doen als het gaat om het onderhoud van je dak en bijbehorende delen, zoals de dakgoten, regenpijpen, schoorsteen, windveren en boeidelen. Ga je liever niet de lange ladder op, dan kunnen onze dakdekkers snel en tegen een scherp tarief het onderhoud voor je uitvoeren. Zo houden we je platte daken schoon van bladeren en ongewenste plassen vorming, legen we de dakgoten en houden we de regenpijpen open. We kunnen ook je dakkapel (grondig) reinigen.

Kosten van dakonderhoud

Voor dakonderhoud komen we eerst ter plekke de situatie opnemen. De kosten daarvoor zijn afhankelijk van je type dakbedekking, de grootte van je dak en eventueel bijkomende onderdelen zoals regenpijpen, dakgoten, boeidelen, schoorstenen e.d.

We kunnen de kosten berekenen voor eenmalig dakonderhoud, maar we adviseren doorgaans om een jaarlijks dakonderhoudscontract af te sluiten. Op termijn ben je dan voordeliger uit en voorkom je veelal vervelende situaties die door slecht of te laat onderhoud kunnen optreden.

dakdekker dakdekkersbedrijf dakonderhoud nodig

Dakreparatie door dakdekker

Over dakreparatie hebben we het doorgaans niet graag. Dakreparatie betekent dat er ‘iets’ aan de hand is. Iets waar je meestal niet op zit te wachten. Je hebt losse dakpannen, een bitumen dak dat klappert in de wind of je zit met gebroken leien. Dat kan resulteren in een vervelende daklekkage, met alle gevolgen van dien. Het is van belang dit zo snel mogelijk te laten verhelpen. Om de lekkage te stoppen en om verdere vervolgschade te voorkomen.

Kosten van een dakreparatie

De kosten van een dakreparatie zijn niet samen te vatten in één uurtarief of vast bedrag. Het hangt er uiteraard helemaal vanaf wat er gerepareerd moet worden en wat de omvang van de reparatie is. De kosten bestaan uit het materiaal en het uurloon van de dakdekker, plus eventuele apparatuur die nodig is voor het veilig en op hoogte werken.

Moet je een reparatie laten uitvoeren dan komt onze dakdekker altijd eerst ter plekke kijken. Je krijgt van ons advies op maat en altijd vooraf een schriftelijke prijsopgaaf. Zo weet je waar je aan toe bent.

dakdekker kosten dakdekkersbedrijf vervanging pannendak
Copyright © 2022 Haarlemse Dakservice B.V.

Haarlemse Dakservice B.V.

Palletweg 72 2031 DC Haarlem KvK: 89660250
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram