Over de Haarlemse Dakservice

over haarlemsedakservice dakdekkersbedrijf loodgietersbedrijf

De Haarlemse Dakservice is inmiddels al bijna 20 jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Ons team van ervaren en gecertificeerde dakdekkers en loodgieters is je graag van dienst. Wij kennen de markt in Haarlem en omstreken als geen ander. Bij ons je dak- en loodgieterswerk in vertrouwde handen.

Wat vind je bij de Haarlemse Dakservice?

De Haarlemse Dakservice is een allround dakdekkersbedrijf. Wij onderscheiden ons graag in de betrouwbare adviezen en het werk dat wij leveren.

Een schat aan ervaring

Bij de Haarlemse Dakservice werken we met zeer ervaren en gecertificeerde dakdekkers. Samen staan wij voor kwaliteit met passie. Passie voor het vak. Dat resulteert al vele jaren in een groot aantal tevreden klanten. Wij leveren dakservice aan particulieren, maar leveren ook dakdekkers voor bedrijfspanden in Haarlem en omgeving. Ons werkgebied ligt binnen een straal van 35 km rondom Haarlem

Goede communicatie en eerlijke prijzen

We denken graag met je mee. Zo houden we de communicatie open en weten we over en weer waar we aan toe zijn. We werken met korte lijnen. Onderling en met onze klanten. Zo houden we de aandacht op ons werk en leveren we wat er van ons verwacht mag worden. Komen we bij je langs dan doen we meteen de inspectie. Met foto’s en video’s laten we je zien wat er aan de hand is. Soms kunnen we ter plekke een vrijblijvende offerte uitbrengen. Hoogwaardig vakwerk is daarbij ons speerpunt, maar we houden ook de prijzen ondertussen scherp in de gaten.

Erkend leerbedrijf

Scholing en opleiding van nieuwe vakmensen vinden wij belangrijk en wij behoren dan ook tot een van de erkende leerbedrijven in onze regio. MBO-studenten krijgen zo de gelegenheid om, naast hun studie, het vak te leren van echte ambachtslieden. Een leerbedrijf word je niet zo maar. Wij zijn hiervoor aangesloten bij SBB, Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Om je een erkend leerbedrijf te mogen noemen dien je binnen je vakgebied uitstekende kwaliteit en standaard te leveren.

 

Waarvoor kunt u bij onze dakdekkers terecht?

Bij de Haarlemse Dakservice kun je terecht voor het leggen van veel verschillende soorten dakbedekking. Of het nu gaat om een kleine reparatie, grootschalig herstel, een complete dakrenovatie of een nieuw plat of schuin dak. We verwerken alle soort dakmaterialen, zoals voor het pannendak, de leien daken, een dak met shingles, een bitumen dak en kunststof daken. Onze specialiteit ligt bij het zink- en loodwerk, zoals bij fels- en roevendaken.

Dakinspectie en dakonderhoud

Het is altijd van belang dat je een betrouwbare en ervaren dakdekker kiest. Die kan ook een goede (periodieke) dakinspectie voor je doen. Zo wordt je dak ook goed onderhouden en voorkom je grote problemen met het dak in de toekomst.

Dakisolatie

Als je energiebesparende maatregelen wilt nemen voor je woning, is dakisolatie ongetwijfeld de meest rendabele toepassing. Warme lucht in de woning stijgt en blijft dus lange tijd boven in huis hangen. Als deze warme lucht in de winter vervolgens, door onvoldoende dakisolatie, ongewenst snel de woning verlaat, kost je dit meer aan stookkosten. Een investering in goede isolatie levert je uiteindelijk, ook op lange termijn, een lagere energierekening op en bovendien een aangenamer binnenklimaat. We komen graag bij jou op locatie kijken wat de mogelijkheden zijn.

Loodgieters

Je kunt voor loodgieterswerk ook bij ons terecht. Wij werken met een poule aan ervaren loodgieters. Wij verzorgen daarbij vooral jouw sanitair werk, maar kunnen ook lood- & zinkwerk verrichten aan je erker of gevel. Klanten ervaren dat het praktisch kan zijn als je dak- en loodgieterswerk in één hand kunt houden.

Bedrijfsgegevens

Haarlemse Dakservice B.V.
Palletweg 72
2031DC Haarlem
Tel: 023 - 202 61 48

Uw voordelen

Specialist in dakwerken & lood- en zinkwerken
20+ jaar ervaring met dakwerken en reparaties
Enkel vakkundige dakdekkers in dienst
10 jaar garantie op  dakwerk
Een scherpe offerte voor hoogwaardige producten & service
VCA-gecertificeerd
Copyright © 2022 Haarlemse Dakservice B.V.

Haarlemse Dakservice B.V.

Palletweg 72 2031 DC Haarlem KvK: 89660250
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram